Ik sport mee voor het Sophia Kinderthoraxcentrum

Eva van Koningsbruggen

( Zondag 19 juni 2022 blok 2 12.00 - 14.00 uur | Member of team: Sporty girls )

from €150 (256%)

Samen met drie vriendinnen gaan wij ons inzetten voor realisatie van het ‘So Fit & Fun Centrum’ van het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam.

Het lieve dochtertje van vriendin Stephanie, Ziva, is hier geboren, meerdere malen geopereerd en blijvend onder behandeling. Speciaal voor Ziva en alle andere kinderen die hier mee te maken hebben, fietsen wij op 19 juni voor realisatie van dit prachtige initiatief!

Het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Voor kinderen met een chronische ziekte aan het hart, of de longen is sporten minder vanzelfsprekend, maar juist extra belangrijk. Om hen met een gerust hart te laten bewegen willen de specialisten van het Kinderthoraxcentrum het ‘So Fit & Fun Centrum’ realiseren om te kijken wat er buiten de beperkingen van deze kinderen wél mogelijk is. De kinderen zullen spelenderwijs getest worden in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn. Naast fietsen en loopbanden is er onder meer een springkussen te vinden en zorgen virtual reality en games voor een leuke ervaring. Voor ieder kind wordt een op maat beweeg- en leefstijl programma gemaakt. Zo wil men de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven.

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more