Ik zet mij in voor mede hartpatiënten

Gabriëlle Swens

( zondag 20 maart 2022 blok 4 18.30 - 21.00 uur | Member of team: Fietsende Swensjes voor zieke medemensjes )

from €70 (28%)
Still to go

Zelf heb ik vroeger ook in het Sophia Kinderziekenhuis gelegen ivm een aangeboren hartafwijking. Ik weet als geen ander hoe fijn het is om ondanks een hartafwijking onbezorgd te kunnen sporten.

Voor kinderen met een chronische ziekte aan het hart, of de longen is sporten minder vanzelfsprekend, maar juist extra belangrijk. Om hen met een gerust hart te laten bewegen willen de specialisten van het Kinderthoraxcentrum het ‘So Fit & Fun Centrum’ realiseren om te kijken wat er buiten de beperkingen van deze kinderen wél mogelijk is. De kinderen zullen spelenderwijs getest worden in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn. Naast fietsen en loopbanden is er onder meer een springkussen te vinden en zorgen virtual reality en games voor een leuke ervaring. Voor ieder kind wordt een op maat beweeg- en leefstijl programma gemaakt. Zo wil men de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven. Een prachtig initiatief dat ik graag samen met jou wil gaan realiseren.

Wil jij hier ook een steentje aan bijdragen? Doneren zou top zijn!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.