Jaap gaat skiën voor Sophia!

Dit is de actie van Jaap van der Vlies

( Skiën zondag 7 april blok 1: 10.00 - 14.00 )

van totaal € 65 (127%)
Nog te gaan

Jaap moet nou eens leren skiën. En hoe! En, hoe? Nou, gewoon in 1 dag. Goed voor Jaap. Ook bewegen is supergoed! Voor Jaap, maar (vermoedelijk) ook voor chronisch zieke kinderen! En Sophia doet hier op dit moment onderzoek naar. Heeft bewegen voor chronisch zieke kinderen ook een positief effect? En op welke manier precies en hoe intensief dan? Wat is het beste beweegprogramma op maat? Etc.

Voor dat onderzoek is geld nodig. En dat proberen we hierbij dus bij elkaar te krijgen! Jaap en een goed doel, het moet niet gekker worden!

Help dus het onderzoek van Sophia! Help de chronisch zieken kinderen. En steun! Geef!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.