Dit jaar sport ik mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

Martine Versluis

( Zaterdag 5 juni 2021 blok 4 18.30 - 21.00 uur )

Normal 766449e22e336638ab04cf704e1485cc366ba142
Qr
from € 2.500 (84%)
Still to go

Voor mij is het de 6e keer dat ik ga meedoen aan de Sporten Voor Sophia. En het wordt de 3e keer dat ik een hele dag(!) ga spinnen. 
In 2020/2021 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum.

De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig!

Ik ben al sinds de vorige spinningmarathon door gegaan met sparen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Dit deed ik door het bedrukken van kleding/textiel en andere artikelen. Ik merk dat steeds meer mensen de weg naar mij weten te vinden en dat is fijn. Vooral leuk om mijn hobby te combineren met het goede doel!

Natuurlijk ben ik ook dit jaar weer bezig met de verkoop van de beroemde vogelvoerpoppetjes! Ze worden weer  aardig verkocht, want ze zien er zo leuk uit en het is zo leuk om al die vogeltjes in de tuin of op het balkon te hebben. Die smullen er gretig van!

Daarbij ben ik (natuurlijk) ook weer op zoek naar sponsoren voor op mijn sportshirts. Ik ga proberen zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Het blijkt dit jaar helaas wel heel lastig te zijn door de huidige Covid-19 crisis....

Steun jij mijn actie met een donatie, met hulp of met (ver)koop van bijvoorbeeld mijn vogelvoerpoppetjes of als shirtsponsor? Alvast bedankt!!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.