Vogelvoerpoppetjes voor het Sophia Kinderziekenhuis

Dit is de actie van Martine Versluis-Haeser

( Zaterdag 10 maart blok 1: 09.00 - 12.00 | Lid van team: F4F Dordrecht )

Normal e6812b3f020610c789f6e67e6d4977992da161a5
van totaal € 1.500 (115%)
Nog te gaan

Ik doe mee omdat ik het goede doel, het Sophia Kinderziekenhuis, een warm hart toedraag.
Maar ik doe zeker ook mee omdat ik het onwijs gaaf vind om zo lang af te zien op de spinningfiets. Ik ga er weer volle bak voor!

Inmiddels ben ik een verkoopactie gestart van vogelvoerpoppetjes. De volledige opbrengst van de vogelvoermannetjes gaat naar dit goede doel! Op dit moment ben ik druk bezig om de poppetjes te maken en te verkopen. En daarvoor ben ik ondertussen ook bezig om sponsoren te zoeken. Zowel in materiaal, als in geld.
De poppetjes verkopen als een trein, maar dit gaan er nog veel meer worden! Alles voor het goede doel!

Ik hoop een geweldig groot bedrag op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het is voor mij een soort verslaving geworden om het bedrag zo hoog mogelijk te krijgen.... Al moet ik met blaren op m'n vingers die poppetjes maken, dat bedrag moet omhoog!

Sowieso wil ik iedereen onwijs bedanken voor de bijdrage, op welke manier dan ook!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.