Gas erop voor het Sophia Kinderziekenhuis

Dit is de actie van Martine Versluis-Haeser

( Zaterdag 10 maart blok 1: 09.00 - 12.00 | Lid van team: F4F Dordrecht )

van totaal € 3.000 (76%)

Ik doe mee omdat ik het goede doel, het Sophia Kinderziekenhuis, een warm hart toedraag. Ik ben een keer in het Sophia geweest en het heeft daar veel indruk op me gemaakt. Zo'n groot ziekenhuis met zoveel verschrikkelijk zieke kindjes.
Maar ik doe zeker ook mee omdat ik het onwijs gaaf vind om 3 uu lang af te zien op de spinningfiets. Ik ga er weer volle bak voor!

Ik had een verkoopactie met het maken en verkopen van vogelvoerpoppetjes. De volledige opbrengst van de vogelvoermannetjes gaat naar dit goede doel! Op dit moment stop ik met de poppetjes, omdat het seizoen zo langzaamaan aan het voorbij gaan is.

Daarom ga ik nu nog even snel proberen een volgende actie op touw te zetten: sponsors voor een fietsshirt. Ik hoop dat het last-minute nog lukt... 

Ik hoop een geweldig groot bedrag op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het is voor mij een soort verslaving geworden om het bedrag zo hoog mogelijk te krijgen....

Sowieso wil ik iedereen onwijs bedanken voor de bijdrage, op welke manier dan ook!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.