Marty te water voor sophia

Dit is de actie van Marty Jansen

( Aquafun, 9 maart, 19.30-22.30 )

van totaal € 150 (100%)

Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis helpt kinderen met een chronische (langdurige) ziekte. In Nederland gaat het om 14% van de kinderen en jongeren onder de 18 jaar, dat zijn maar liefst 500.000 kinderen. Deze kinderen sporten en bewegen minder omdat ze zich fysiek beperkt voelen en angstig zijn. Ook vinden de ouders het vaak eng om hun kind te laten bewegen.

Als alle kleine steentjes toch een grote sterke muur kunnen vormen, draag ik graag m'n steentje daaraan bij. Op 9 maart 2019 zal ik drie uur lang aquabootcamp doen in het zwemcentrum Rotterdam.

Steun sporten voor Sophia, steun mij.............doneer daarom nu.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.