Ik fiets mee voor kinderen met een zeldzame ziekte!

Stephanie Scherpenhuyzen

( Zaterdag 11 februari blok 4: 19.00-21.00 uur - Het 'foute' blok | Member of team: Sporty Girls & Co )

from €70 (355%)
Still to go

Na een leuke en succesvolle editie in 2022 voor het Kinder Thorax Centrum in het Sophia Kinderziekenhuis, doe ik dit jaar weer mee met Sporten voor Sophia!

Dit keer fiets ik samen met vriendinnen tijdens het 'Foute Blok' op zaterdagavond 11 februari voor het Centrum voor Zeldzame Aandoeningen in het Sophia Kinderziekenhuis. 
Als moeder van een kind dat veel zorg van verschillende afdelingen in het Sophia nodig heeft (gehad), wil ik mij hiervoor heel graag inzetten. Ik draag het ziekenhuis een warm hart toe en alle kinderen verdienen de beste zorg. 

Maar liefst 1 miljoen Nederlanders krijgen in hun leven te kampen met een zeldzame ziekte. Zo’n 80% daarvan betreft kinderen. Er zijn meer dan 7000 zeldzame ziekten in kaart gebracht, waarvan de meeste erfelijk of aangeboren zijn. Veel van deze aandoeningen zijn bij artsen onbekend. Mede daardoor is een vroege herkenning lastig wat vaak leidt tot een late diagnose. Daarnaast is er voor veel van deze ziekten nog geen behandeling beschikbaar die leidt tot genezing. Daar moeten we iets aan doen en daarom fiets ik mee. 

Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more