Harbour Run onderdeel van Sporten voor Sophia

06 September 2019 13:00

Harbour Runners dragen bij aan baanbrekend onderzoek in Sophia Kinderziekenhuis

Op 6 oktober a.s. vindt de Harbour Run weer plaats in Rotterdam. Naast het rennen en klauteren over de obstakels kunnen de deelnemers, bussinesteams en partners dit jaar in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Harbour Run baanbrekend onderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis en draagt zo bij aan de beste zorg voor zieke kinderen.

Oplossingen zijn niet langer ondenkbaar
Je identiteit, je motoriek, je zintuigen, je lichaamsfuncties. Alles hangt af van de ontwikkeling van je hersenen. Kleine afwijkingen hebben grote gevolgen. Om aandoeningen aan kinderhersenen goed te behandelen moeten we dit complexe orgaan nog veel beter leren begrijpen. Daarom realiseert het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in maart 2020 het Kinderhersencentrum. Een centrum waar oplossingen niet langer ondenkbaar zijn.

“We zijn erg blij om de Harbour Run dit jaar toe te mogen voegen als onderdeel van Sporten voor Sophia. Om het Kinderhersencentrum te realiseren is veel geld nodig en hoe meer mensen daar aan bijdragen des te beter. We hopen dan ook dat veel Harbour Runners hun prestatie willen laten sponsoren voor het Sophia Kinderziekenhuis”, aldus Mariska Kavelaar van de Stichting Vrienden van het Sophia.


Maak een actiepagina aan en/of doneer!

Om de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam te helpen is geld nodig. Maak nu direct een actiepagina aan en/of doneer op https://www.sportenvoorsophia.nl/sport/harbour-run-rotterdam, zodat je kunt starten met het werven van sponsorgeld.