TeamMIeZ (team Martine, Iselle en Zarah)

De TeamMIeZ voor het Sophia Kinderthoraxcentrum!

( Chosen by team captain: Zaterdag 18 juni 2022 blok 4 18.30 - 21.00 uur )

from €2.500 (64%)
Still to go

Wij zijn Zarah, Iselle en Martine. Zarah is 12 jaar, Iselle is 14 jaar en Martine is hun moeder van 43 jaar. 

Martine fietst komende editie al voor de 6e keer mee met de spinningmarathon voor het Sophia Kinderziekenhuis. De laatste 3 keer niet één blok, maar zelfs een hele dag. Ook dit jaar gaat Martine weer 10 uur (!) spinnen. Iselle en Zarah vinden het zo tof om bij te kunnen dragen, dat ook zij mee willen doen. Zij zullen het laatste blok van 2,5 uur ook meefietsen! 

We vormen met ons drietjes een team: TeamMIeZ (oftewel Team Martine, Iselle en Zarah). Wij streven ernaar om ook dit jaar weer een fantastisch bedrag op te halen! Ons doel is €2500, maar we worden nog veel gelukkiger van €5000 ;-)

Omdat we alledrie best creatief zijn proberen we geld op te halen door bijvoorbeeld spulletjes te maken/bedrukken en die te verkopen. Ook met statiegeld en spaarpotjes proberen we zoveel mogelijk binnen te halen. We steunen dit jaar het Kinderthoraxcentrum.

Dit centrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Voor kinderen met een chronische ziekte aan het hart, of de longen is sporten minder vanzelfsprekend, maar juist extra belangrijk. Om hen met een gerust hart te laten bewegen willen de specialisten van het Kinderthoraxcentrum het ‘So Fit & Fun Centrum’ realiseren om te kijken wat er buiten de beperkingen van deze kinderen wél mogelijk is. De kinderen zullen spelenderwijs getest worden in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn. Naast fietsen en loopbanden is er onder meer een springkussen te vinden en zorgen virtual reality en games voor een leuke ervaring. Voor ieder kind wordt een op maat beweeg- en leefstijl programma gemaakt. Zo wil men de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven. Een prachtig initiatief dat we graag samen met jou willen helpen realiseren. Steun jij onze actie met een donatie? Alvast bedankt!