Twins and Confetti

Twins and Confetti sport mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

( Chosen by team captain: zaterdag 19 september blok 2: 15.30-16.30 )

from € 100 (195%)
Team closed

Een enorm grote verrassing was het toen mijn tweelingzusje en ik een bericht kregen op ons instagram account Twins and Confetti van Stichting vrienden van het Sophia. Twins and Confetti is het account van ons samen. We zijn een half jaartje geleden begonnen na een digicursus op school en hadden maar één missie; 100 kado'tjes per maand aan het Ronald McDonald Rotterdam te schenken en awareness te creeren op ons account.

Nu de connectie met het Sophia Kinderziekenhuis... De beste start voor mama en voor ons begon al in het ErasmusMc. Nadat mama met 26 weken werd opgenomen in het ErasmusMc. Wij zijn gelukkig pas met 32 weken geboren. Alles ging goed... tot we in een ander ziekenhuis ziek werden en samen met de couv'jes naast elkaar op de afdeling Neonatologie (de grootste van Europa) moesten worden verzorgd. We hebben lang intensieve zorg nodig gehad maar hebben de aller beste start mogen hebben! Dit met als resultaat dat we het op school super goed doen, we kunnen paardrijden, konden skiën toen we vier waren en waterskiën op ons zesde!!! Tja, het is misschien allemaal niet zo bijzonder maar wél als je weet hoe enorm hard er door de beste dokters en verpleegkundigen voor ons is gezorgd!!! Blessed and happy dat wij nog altijd samen zijn en jullie zijn voor altijd in onze 💕hartjes.

Steunen jullie onze hoelahoep actie met een donatie? Alvast super super bedankt!! xx Twins and Confetti

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.